top of page

“ClearRisk brengt snel alle risico’s in kaart.”

U kunt schade én teleurstelling voor zijn. Daarvoor hoeft u alleen het verzekerde te laten checken. Voldoet het wel aan de polisvoorwaarden? Wat is de status, wat zijn risico’s?

 

ClearRisk brengt feilloos risico’s in kaart. Sluit het verzekerde wel aan op de verzekering? Hoe kan schade voorkomen worden? Daarvoor ontwikkelden we een complete checklist in een handige applicatie. Toegespitst op de voorwaarden en clausules van de verzekeraar. Eén waarmee onze inspecteur snel en efficiënt aan de slag kan. Eén die u precies die informatie geeft die u nodig hebt.

 

Alle risico’s nemen we onder de loep. Denk aan brand, aansprakelijkheid en machinebreuk. We beoordelen alles. Bijvoorbeeld de bouw, het gebruik en het onderhoud van het pand. En ook de ligging, de omgeving en de werkprocessen. Zelfs de gaten in het asfalt van het parkeerterrein checken we. U kunt rekenen op een volledige rapportage.

 

We zorgen ervoor dat u snel kunt schakelen. Alle partijen krijgen - als u dat wilt - toegang tot het e-dossier. Denk aan tussenpersonen, verzekeraars, co-assuradeuren, volmachtkantoren, afdelingen riskmanagement en de verzekeringnemer. U en uw relaties kunnen altijd en overal de status van de risico-inventarisatie volgen. 

Risicoanalyses: grondige inventarisatie

Wees schade voor!

Bel nu: 020-7546444

bottom of page